24.12.2012 2688

Okulumuz 1998-1999 öğretim yılında Mobilya dekorasyon, Tesisat teknolojisi ve Yapı bölümleri ile hizmete açılmış olup, anılan yılda mobilya dekorasyon bölümünde 5 kız 26 erkek, toplam 31 öğrenci; tesisat teknoloji bölümünde 27 erkek öğrenci alınmış; yapı bölümüne o yıl talep olmadığı için öğrenci kaydı alınmamıştır. 1998-1999 eğitim öğretim yılında okulumuza kayıt yaptıran toplam öğrenci sayısı 58 öğrencidir.   Eğitim-öğretime açıldığı yıl okulumuz binasının kesin kabulü yapılmadığından geçici kabulle hizmete giren binada: 12 dershane, 4 atölye, 1 spor ve konferans salonu ve çeşitli eğitim üniteleri ile birlikte 2 ayrı blok halinde düşünülmüştür. 1.blokta dershaneler 2.blokta ise spor salonu ve idari kat,   bulunmaktadır. Ayrıca atölyeler bölgesi ise aynı bahçe içerisinde ayrı binalarda hizmete devam etmektedir. Okumuz 1998-1999 eğitim öğretim yılında bakanımız Hikmet ULUĞBAY ve Valimiz Alaaddin YÜKSEL tarafından açılmasından bu yana atölyelerimizde kullandığımız makine araç ve gereçlerimizin büyük bir bölümü tamamlanmış durumdadır.

Okulumuzun bölüm sayısı 1999-2000 eğitim öğretim yılında elektronik bölümümüzün açılmasıyla dörde çıkarılmış 2001-2002 eğitim öğretim yılında ise yapı bölümümüzde işlerlik kazandırılarak yapı birinci sınıfları oluşturulmuştur. Ek ilave bölümlerin planlaması yapılarak açılması için teklifler sunulmuş akabinde 2002-2003 eğitim öğretim yılında Anadolu Meslek Lisesi'nde Bilgisayar bölümü Endüstri Meslek Lisesi'nde ise Metal işleri bölümleri açılarak okulumuza yeni bir hava kazandırılmıştır. 2006-2007 Öğretim yılında Anadolu Teknik lisesi   teklifi yapılmış ayrıca endüstri meslek lisesi bünyesinde Türkiye'de 2. olan müzik aletleri yapım alanı planlanmış ve bu öğretim yılında yeni okulumuzla birlikte yeni alan ve dallarda öğretime başlamıştır.