Koray ÖRS - Okul Müdürü

1977 yılında Manisa´da doğdu. İlkokul ve orta okulu okuduktan sonra: Manisa Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünü bitirdi. 1996 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Metal Öğretmenliğini kazandı. 2000 yılında mezun olduktan sonra Ağrı İli Patnos İlçesindeki Endüstri Meslek Lisesine Metal İşleri Öğretmeni olarak atandı. 6 yıl burada çalıştıktan sonra Amasya Gümüşhacıköy ÇPL´ne atandı. 8 ay bölüm şefi olarak görev yaptı. 2007 yılı Nisan ayında Gümüşhacıköy Mesleki Eğitim Merkezine Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2011 yılı Eylül ayına kadar burada aynı  görevde çalıştı ve Merzifon Mesleki Eğitim Merkezine Müdür olarak atandı. 3 Şubat 2012 tarihinde Amasya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine  Müdür Başyardımcısı olarak atandı. 2014-2021 arasında Şehit Gültekin Tırpan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü olarak görev yaptı. Aynı zamanda A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı belgesi sahibidir. 15 Ağustos 2021 yılında Balıkesir İli Sındırgı ilçesinde bulunan Sındırgı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Metal Teknolojisi öğretmeni olarak atandı. 2 yıl Müdür yardımcısı olarak görev yaptı.06/11//2023 tarihi itibari ile Okulumuza Okul Müdürü olarak atanmıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.