Burhaniye Şehit Hasan Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Bizler, piyasanın ihtiyaç duyduğu meslek alanlarında eğitim vermek, öğrencilerimizin hem sosyal hem de kültürel ihtiyaçlarını karşılayarak, sorumluluklarının bilincinde, meslek etik ve ahlak değerlerini gözeten , ilgili sektörlerin ve üst öğrenim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeterlilikte bireyler yetiştirmek için yola çıktık.

Misyon: Her güzel işi en mükemmel şekilde yapmaya odaklanmış, özgür düşünen, sağduyulu, insanlığa gerçek iyilik yolunda hizmet edecek , güzel ahlaklı, donanımlı ve teknik alanda kaliteli nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30 -17:10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://burhaniyeteml.meb.k12.tr

Adres - MAHKEME MAH. ALİ GALİP BEY SK. BURHANIYE ŞEHİT HASAN ÇOBAN MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 2A BURHANİYE / BALIKESİR

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Karayolu ve Havayolu