Şehidimizin Annesine Anneler Günü Ziyareti

11.05.2019 364

Okulumuz Mobilya ve Dekorasyon Bölümünden mezun olan ve 2017 yılında şehitlik mertebesine ulaşıp ismi okulumuza verilen Astsubay Kıdemli Çavuş Hasan Çoban´ın annesine anneler günü ziyareti yaptık. Okul müdürümüz Ferhan Levent, Rehberlik öğretmenimiz Gülşah Kam Demirdizen ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Nusriye Yolbaşı eşliğinde ziyarette bulunan öğrencilerimiz, annemizin elini öpüp anneler gününü kutladılar ve tüm okulumuzun selam ve sevgilerini ilettiler. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette öğrencilerimiz annemize tüm okul öğrencilerimizin onların çocukları olduğunu ve ne zaman ihtiyaç hissederlerse yanlarında olacaklarını belirttiler.

11-05-2019