Sayın Valimiz Hasan ŞILDAK ile BİGEP Toplantısı Gerçekleşti

18.11.2021 180

Sayın Valimiz Hasan ŞILDAK Beyin öncülüğünde BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) değerlendirme toplantısı 18 Kasım 2021 Perşembe günü gerçekleştirildi. BİGEP Projesi kapsamında Danışman Öğretmenlik uygulaması hakkında değerlendirmelerde ve tavsiyelerde bulunan Sayın Valimiz, Projemizin tüm velilerimiz ve öğrencilerimize duyurulması, ulaştırılması Öğretmen arkadaşlarımız içinde sahiplenilmesi ve gayret edilmesi gereken bir proje olması gerektiğini vurguladı. Gönüllülük esasına dayanan ve öğrencilerimize Sosyal Kültürel ve Akademik anlamda destek mahiyetinde bir proje olduğunu vurgulayan Sayın Valimiz, emeği ve desteği olan paydaşlarada teşekkür ederek toplantıyı sona erdirdi.

18-11-2021