Okul Sporları Kapsamında Güreşte  Madalya Kazandık

Okul Sporları Kapsamında Güreşte Madalya Kazandık

15.01.2022 634

Okul Sporları kapsamında yapılan güreş turnuvasında 1 İkincilik, 2 Üçüncülük madalyası kazandık. Okulumuzdan mezun öğrencimiz Güreş Antrenörü Sertac ÇAVDAR eşliğinde hazırlanan öğrencilerimiz güzel bir başarı yakalamışlardır. Öğrencimiz Recep Cengiz ZENGİN okullar arası güreş müsabakalarında Balıkesir 2. si, Ahmet Eren AKTÜRK ve Halil AYIŞIK isimli öğrencilerimizde kendi kategorilerinde Balıkesir 2.liği alarak 3 madalya ile Burhaniyeye dönmüşlerdir. Hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

15-01-2022